Tuesday, 3 April 2012



Besar tak ASSALAMUALAIKUM aku .. Besar kan kan , nak cari la sendiri :P Hahaha , dah lame jugak takbukak THEMOMENTWEKISSEDYOUCAPTUREDMYHEART aku niyy .. Rase miss pulak nak edit-edit niy +> Ingatkan dah kene BLOG  , tapi nasib baik tak ^^ kalau tak kene la aku buad yang baru balik , tak ke name nyer menyusahkan  ='> nak buad tu aku tak kesah , tapi nak edit dia tu ! Grrr bolehh bongkok badan aku . Nak cari background lg .. hmm lame-lame mate boleh buta , hadap lappy niy , gara2 edit punye pasal .. But Aku bersyukur la dia masih boleh dibukak lg .. kalau tak aku nak menangiss sampai keluar air mate darahh :'( Haha Okay la Byebye

No comments:

Post a Comment