Thursday, 27 September 2012

 
Hi , dah lama farah tinggalkan blog farah macam tu jeh . Malaslah lah nak update , banyak yang  dah berubah dekat blog ? Banyak yang farah tak faham ? Eee menyampah lah :P Kalau farah buka , bertambah lagi lah dosa farah . Sebab sekarang dekat sekolah ada seorang niy farah tak suka . Ada jugak farah bahan dia bagai , haha kan . Farah bukan betul pun kadang kadang , setiap hari ada je topik untuk bahan orang . Al maklum lah kaki bahan orang . Lepas bahan gelak sepuas hati , apa yang cikgu ajar pun farah lupa :) Hee Fara suka gelak , tak suka bersedih . Siapa yang kenal farah dah lama , dia tahu perangai farah macam mane . Kalau gelak sampai tak ingat dunia (: Kadang kadang tuh benda yang serius pun jadi bahan gelak farah >< Tak tahu kenape ? Hewhew-,- INGIN JADI AWET MUDA , GELAKLAH SELALU :D

Tuesday, 3 April 2012



Besar tak ASSALAMUALAIKUM aku .. Besar kan kan , nak cari la sendiri :P Hahaha , dah lame jugak takbukak THEMOMENTWEKISSEDYOUCAPTUREDMYHEART aku niyy .. Rase miss pulak nak edit-edit niy +> Ingatkan dah kene BLOG  , tapi nasib baik tak ^^ kalau tak kene la aku buad yang baru balik , tak ke name nyer menyusahkan  ='> nak buad tu aku tak kesah , tapi nak edit dia tu ! Grrr bolehh bongkok badan aku . Nak cari background lg .. hmm lame-lame mate boleh buta , hadap lappy niy , gara2 edit punye pasal .. But Aku bersyukur la dia masih boleh dibukak lg .. kalau tak aku nak menangiss sampai keluar air mate darahh :'( Haha Okay la Byebye

Saturday, 4 February 2012


 Nak cakap siked , sebenarnye aku dah lame tak EDITBLOG .. aku rase dah berhabuk blog niyy aku tinggalkan .. hm , RINDU pulak nak Edit  -,- Haha .. Naty la iyea aku EDIT . Sekarang malas laa :D Boii

Saturday, 3 December 2011

Background LAPPY

Background FACEBOOK

You , Youuu tengak background Lappy & Facebook i gambar Youu <3 Aww Sukasuka , Hmm Mata sebelah you taknampak lahh Huhuhh takkesahh laa kannn asalll adeeee You dekat Lappy & Facebook i -,- Tengahh giler youu niyyy (: ily ChansungOppa .

Friday, 18 November 2011

Sudah Tiba Kembali

Assalamualaikum pembuka bicara aku pada story ini , kayh sekarang niyy aku nak story pasal title aku diatass tuu , pasal DIA SUDAH KEMBALI LAGI ^^ mesty korang nak tahu kan ape yang kembali -,- pfttt CUTI SKOLAH lerr ape lagi . Bosan laa , takdapat jumpe membe dekad skolah ~ Duduk rumah takboleh keluar > memang tak lahh kann -...- Baik skola dapat jumpe membe kann , tapi malang nyerrr DIA SUDAHH KEMBALI LAGI :'( terpakse lerr kena tunggu 2012 ! Wahhhhh lame nyerr nak tunggu , bolehh berjanggut aku nak tunggu <!> Hm , kay lah takdea mood nak story panjang2 -----------> MEMBOSANKANNNNN .

Sunday, 6 November 2011

Benci semua niyy


>> SELSEMA & SAKIT TEKAK <<

Okayy , jujur aku cakap yang aku benci pabile penyakit niyy datang  dekad aku , Aku tahu laa dia rindu akuu   tapi takpayah laa time-time begini ~ Rimas tahu takk >> Tapi takboleh nak mara jugak kan , dah niat dia nak datang ~ kitetakbolah nak halang . Betol tak . Hikhikhik , Ini baru penyakin biase bagi aku taktengok lagi penyakit yang dekad bawah niyy -- Grr jangan cakap laa , taksanggup aku nak menghadapi nyerr ! Sakit dia jangan cakap laa . Boleh menangis aku di buad nyerr < Nak makan pon susahh kannn . Benci sungguhh penyakit niyy --' Okayy laa aku dahh tak tahu nak cakap ape niyy Papehal aku memang tak suke penyakit yang aku hadapi sekarang niyy , Boii <3 


--> Aku Suke Kau <--

>> Budak zaman sekarang hebat-hebat belaka <<
>> Aku suka <<
>> Nak tahu kenapa , Alahh takpayah citerr laa naty ada orang terasa pulak <<
>> Karang tak pasal-pasal cakap dekat makbapak yang NORFARAH AMYRA niyy ~!@#$%^&*()_+ <<
>> DoubleStupid naty aku bagi dekad kau <<
>> Jujur jelah aku cakap yang aku suke perangai kau yang menganjing tuu <<
>> Please Jangan jadi kan orang bodo laa dengan perangai kauu yang lemass dalam percintaan <<
>> Then jangan lahh nak maki-2 orang bagai , diri sendiri yang salahh <<
>> Aku nak ucap kan terima kasih banyak-banyak yaa samaa kau and family , Kerane membuad aku dan membe-2 aku membenci kauuu <<