Friday, 18 November 2011

Sudah Tiba Kembali

Assalamualaikum pembuka bicara aku pada story ini , kayh sekarang niyy aku nak story pasal title aku diatass tuu , pasal DIA SUDAH KEMBALI LAGI ^^ mesty korang nak tahu kan ape yang kembali -,- pfttt CUTI SKOLAH lerr ape lagi . Bosan laa , takdapat jumpe membe dekad skolah ~ Duduk rumah takboleh keluar > memang tak lahh kann -...- Baik skola dapat jumpe membe kann , tapi malang nyerrr DIA SUDAHH KEMBALI LAGI :'( terpakse lerr kena tunggu 2012 ! Wahhhhh lame nyerr nak tunggu , bolehh berjanggut aku nak tunggu <!> Hm , kay lah takdea mood nak story panjang2 -----------> MEMBOSANKANNNNN .

No comments:

Post a Comment