Wednesday, 10 August 2011

Nak Awakk

awak awak . . saya nak awak boleyhh takk ! bolehh lhaa . . bolehh yea wak >< terimekasihh awakk ! awak ,  kalo saya nak cakap something boleyhh tak wakk --' hahh bolehh kea wakk , betol niyy . Okay kalo macam to saya nak cakap yg saya suke dekad awakk ~.~ if kalo tak caye saye suke dekad awak , awak tengok muke saye niyy ade takk macam muke org penipu :) takdea kan ! awak awak bolehh kea saye jadi teman hidup awak >.< *harap-harap bolehhh ! muehehe --' awak nak tahu tak , saye setiap malam sebelom nak tidor mesti saye tngokk gambar awak . . if kalo sye tak tengok gambar awak mesti takbolehh nak tidorr :'( kadang kala kalo saye rindu dekad awak mesti saye bukak FB awakk . saye tengokk DP awak , sye tengokk dengan sape awak WTW . ade jugak lhaa , saye rase macam nak hempukk jea lappy saye niyy , if kerana awak WTW dengan popuan laen ! saye bukan ape wakk . . saye cume jelouss siked jea ! * tak lebihhhh . atoto --' saye tak kesah orang nak cakap saye niyy SS kea , bajet kea . . ape saye kesahh kan kan < 3 asalkan saye dapat awakk untuk pedamping saye sudahh . itu jea yg saye nak daripade awak ! saye harap lhaa kan awak terime saye dengan penuhh hati yg ikhlas dan jujur :)

No comments:

Post a Comment